Kunsten at leve i parforhold

søndag 6. august kl. 11.00
‘Kunsten at leve’ er en gudstjeneste i uformel stil med nutidig musik og et aktuelt budskab. Det er præstens 40 års bryllupsdag, så hvad er mere påtrængende end emnet ‘parforhold’. Hvad får os til at leve sammen? Hvordan får vi det til at holde? Stadigt flere lever som ’singler’; er det fordi parforhold er gået af mode eller fordi det er for svært? Og hvad siger Gud og hvad siger Bibelen? Kom og hør Jan Kornholt prædike som han har forstand og erfaring til. Så måske får du ikke hele sandheden om emnet, men kedeligt bliver det nok ikke!

Nyd også sangen og musikken som ved denne gudstjeneste er lagt i hænderne på Laura Kjærgaard. Købnerkirken har lavet aftale med Laura om at hun medvirker som lovsangsleder ved en gudstjeneste en gang om måneden.
Dagens gave er denne gang til Købnerkirkens arbejde.
Efter gudstjenesten er alle velkomne til åbent hus i præsteboligen Lærdalsgade 5, 4.th. til lidt brød og pålæg og kaffe mv.