UDE AF DRIFT

Købnerkirken har på en måde være ‘ude af drift’ i en måned. Men søndag 30. juli kl. 11.00 inviterer vi igen til gudstjeneste. Denne søndag med en nadvergudstjeneste fælles for flere baptistkirker i København.

Dagens tema er ‘ude af drift’. Det er ikke ‘fake news’ at påstå, at menneskers veludviklede hjerne kan være ude af drift. Mennesker gør dumme og forkerte ting og kommer galt afsted. Bibelen er fuld af beretninger om almindelige og dygtige mennesker, der er ‘ude af drift’. Den er den slags mennesker Jesus møder. Bl.a. Zakæus, der arbejdede for besættelsesmagten og snød, så han fik penge i kassen til sig selv (Læs Lukas Ev. 19,1-10). Jesus kan gøre noget ved os, så vi igen kommer i drift på den måde, som Gud har tænkt. Jan Kornholt vil tale både om sit eget behov for at blive hjulpet og om hvordan Jesus kan hjælpe.

Louise Hjorth står for musikken der både kan bestå af fløjte, flygel og orgel.
Dagens gave er til BaptistKirkens projekt: ‘Uddannelse til alle’. Støtte til Skolegang til især piger og kvinder samt spare- og lånegrupper.
Café Julius har åbent på søndag kl. 10.00-14.00. Kom tidligt og nyd din morgenmad i cafeen eller bliv efter gudstjeneste til en lækker frokost.