DØ FOR AT LEVE

frø lagt i jorden vil spire

‘Vi lever for at dø’ siger mange. Men Jesus siger det modsatte: Vi skal ‘dø for at leve!’  Og Jesus fortæller om hvedekornet, som må lægges i jorden for at kunne spire (Johannes Evangeliet 12,24).

Bibelen er fuld af beretninger om hvordan liv og død er forbundet. Fx den dramatisk historien om den rige mand og den fattige Lazarus, der efter døden oplever, at deres roller er byttet om. Læs Lukas Evangeliet 16,19-31)

Velkommen til gudstjeneste med nadver i Købnerkirken søndag 18. juni kl. 11.00, hvor Jan Kornholt vil prædike om både hvedekornet og Lazarus og det underlige og vidunderlige budskab om Gud der skaber liv.

Putri Dehn og Købnerkirkens Lovsangsteam står for sangen og musikken som denne søndag vil bestå af nyere lovsang med både danske og engelske tekster. Og husk at Café Julius har åbent kl. 10.00-14.00 og kl. 13.00 kan du i cafeen være med til et kort INFO møde om efterårets fælles rejse til Nepal.