Syng med KIDS og NEXT

Vi sang i Tivoli 29. april og nu skal vi også synge på Bakken! (foto: Mette Rønnow)

Købnerkirkens to gospelkor for børn og unge afslutter sæsonen med et brag, eller rettere to: Torsdag 15. juni kl. 16.00 er alle inviteret til sæsonafslutning i kirkesalen. Her vil begge kor optræde hver for sig og sammen og hele forsamlingen får også lov til at synge med. Bagefter er der hygge i Café Julius, hvor der som sædvanlig er servering af frugt, kiks, saft og te til korsangerne. For de rigtigt sulte kan dagens ret (svensk pølseret) anbefales.

Og så det helt store brag: Lørdag 17. juni kl. 15.00 optræder Gospel Generation KIDS og NEXT på friluftsscenen på Bakken sammen med søsterkorene fra Østerbro og Lyngby. Hele eftermiddagen er der god gospelmusik på Bakken. Efter sommerferien begynder den nye sæson torsdag 24. august kl. 16.00 og 17.00.