Vil du være glad?

Søndag 21. maj kl. 11.00 er du velkommen til gudstjeneste i Købnerkirken. Dagens tema er “Vil du være glad så bed!”. Jesus siger “Når I beder vil I få det I beder om, og I vil blive fulde af glæde!” (Johannes Evangeliet 16,24) Hvem vil ikke gerne være glad og få alt, hvad man beder om? Men er det ikke for godt til at være sandt eller…? Kom selv og hør, når Jan Kornholt prædiker.

Købnerkirkens lovsangsteam under ledelse af Putri Dehn står for den fælles sang. Og vil du være med til at synge, så er du også velkommen til at være med i lovsangsteamet der afholder lovsangsworkshop lørdag 20. maj kl. 10.00-13.00 hvor vi lærer nye sange og øver dem vi kan.

Og vil du være med til at gøre gode gudstjenester bedre, så kom til møde om Købnerkirkens gudstjenester på søndag 21. maj kl. 13.00-14.00. Her vil menighedsrådet fortælle om fornyelsen af gudstjenesterne samt gennemgå alle opgaver, som er knyttet til gudstjenesten. Møde henvender sig til alle nuværende og kommende medarbejdere.