Bolig til frivillig

Købnerkirken søger 1. juli 2017 en frivillig medarbejder til ledig lejlighed i Købnerhus

Lejligheden er beliggende i ’Købnerhus’ på adressen Lærdalsgade 5, 3.tv. København S. Lejligheden har to værelser og et samlet areal på 52 m2. Huslejen er på 3.349 kr. + a conto varme 500 kr. pr. måned. Der betales ved indflytningen et depositum på 10.047 kr. svarende til tre måneders husleje. Indflytning kan ske 1. juli (måske allerede 15. juni).

Vil du bo her og være med i Købnerkirkens fællesskab?

I Købnerkirken har vi en vision om at anvende ’Købnerhus’ som en ressource for kirken, ved, at beboerne bidrager aktivt til kirkens arbejde. Der vil derfor til boligerne være knyttet en ansættelsesaftale som frivillig medarbejder i Købnerkirkens fællesskab ca. 4 timer om ugen.

Vi søger til denne lejlighed en beboer der kan være med i Kirkens børnearbejde om søndagen og/eller en beboer der kan hjælpe med praktiske opgave ved kirkens gudstjenester og evt. andre arrangementer. Også andre opgaver kan komme på tale. Fx har vi brug for en pianist/musiker. Skriv derfor i din ansøgning lidt om dig selv og hvad du brænder for og gerne vil tilbyde kirkens fællesskab. Der er stor mulighed for selv at være med til at tilrettelægge arbejdet, så det passer ind i din kalender.

Hvis du er interesseret i at høre mere om lejligheden og Købnerkirkens arbejde, kan du kontakte kirkens præst, Jan Kornholt på 21 49 44 12 jan@kornholt.dk eller Nina Vang 23 71 66 13, eller send en e-mail til info@koebnerkirken.dk. Fremvisning af lejligheden vil finde sted torsdag 18. maj mellem kl. 16.30 og 19.00.

Ansøgninger sendes som e-mail til Købnerkirken info@koebnerkirken.dk senest 23. maj 2017 kl. 16.00.