INNOVATIV KIRKE

Kom og vær med i samtalen om Købnerkirkens fremtid

Velkommen til den anden af i alt fire samtaler om Købnerkirkens fremtid søndag 23. april kl. 11.00-14.30. Under ledelse af Charlotte Willer vil vi tale om vores lokalområde og om, hvem vi ønsker at være kirke for. Det bliver en spændende og meget vigtig samtale. Hvis vi er kirke for selv os, så kan vi vel koncentrere os om at tilfredsstille vores egne behov og vores egen smag? Men hvis kirken er for dem, som endnu ikke er en del af kirkens fællesskab, hvad indflydelse har det så på kirkens gudstjenester og vores aktiviteter?  Vi kalder det ‘innovativ kirke’ som betyder, at vi vil være en kirke der udvikler og gennemfører nye ideer.

Alle med interesse for Købnerkirken er velkommen til at komme og være med i samtalen. Sæt også kryds i kalenderen til de to sidste samtaler i efteråret søndag 27. august og søndag 29. oktober. Her skal vi tale mest om ideer til fremtiden og hvilke planer skal gå i gang med?