Gospel Café – musik og budskab

Velkommen til Gospel Café i Købnerkirken Søndag 9. april kl. 11.00.

Købnerkirkens børnekor og ungdomskor Gospel generation KIDS og NEXT medvirker med forrygende gospelmusik som vil begejstre alle. Korene ledes af dirigent Putri Dehn, pianist Mads Holm Andersen og assistent Rikke Eliasen. (Husk at korenes sangere mødes allerede kl. 10.00 til opvarmning og kort øvelsen)

Gospel Café er en gudstjeneste i uformel stil og med aktuelt indhold og nutidige former. På søndag er det meget på børnenes og de unges præmisser, men alle aldre er meget velkommen til at deltage. Købnerkirkens præst Jan Kornholt holder en kort tale om hvad det der med PÅSKE er for noget.

Café Julius har åbent fra kl. 10.00 til kl. 14.00, hvor du kan nyde din morgenmad, brunch eller lunch. Og HUSK når du handler i Café Julius så hjælper du mennesker i nød.