Når krisen kradser

Arno Steen Andreasen prædiken i Købnerkirken 26. marts

Velkommen til gudstjeneste i Købnerkirken søndag 26. marts kl. 11.00. dagens tema er både personligt og aktuelt for de fleste: Arno Steen Andreasen prædiker for første gang i Købnerkirken og vil med udgangspunkt i egne erfaringer tale om de situationer, hvor livet føles lidt overvældende. Hvilke positive skridt kan vi så tage, når vi fx oplever konflikter, sygdom, økonomiske problemer, stress eller når livet bare ikke giver mening. Arno vil fortælle om Bibelens beretning om David og Goliat og derudfra pege på, hvordan Gud kan hjælpe selv i en håbløs situation.

Jesper Mølgaard er mødeleder og Louise Hjorth står for musikken. Der vil også være nadverfejring under gudstjenesten. Dagens gave er denne søndag til Købnerkirkens arbejde. Café Julius har åbent kl. 10.00-14.00 hvor du frit kan komme tidligt og nyde lidt morgenmad/brunch eller blive hængende efter gudstjeneste og købe frokost.