KUNSTEN AT TILGIVE

I Købnerkirken kan du lære kunsten at tilgive

Søndag 12. marts kl. 11.00 i Købnerkirken: ‘Kunsten at leve’ er en gudstjeneste i uformel stil, med nutidig musik og et aktuelt budskab der er til at forstå.
Amager Gospelkors solistgruppe vil under ledelse af pianist Simon Hinz stå for sangen og musikken. Jan Kornholt vil prædike om ’kunsten at tilgive’. Det er svært at tilgive; er det overhovedet muligt og er det nødvendigt? Kom selv og hør og måske kan du lære kunsten at tilgive.
Café Julius har åbent kl. 10.00-14.00. Kom og nyd din morgenmad, brunch eller frokost og god kaffe.

Søndag 12. marts kl. 13.00 i Købnerkirken (i Himmelrummet): Hvor er Guds Ord? Undervisning og samtale om hvordan og hvorledes vi skal lade Bibelen bestemme over vores liv. En del af ‘Bibelhalvmaraton’. Alle er meget velkommen!