Gospel Café på en søndag

Købnerkirken søndag 5. marts kl. 16.00

Amager Gospelkor formidler livsglæde

Vi kalder det ‘Gospel Café’ og det er også en gudstjeneste og en fest. Det er gospelmusik i sit rette element – nemlig i en kirke. Kom og oplev hvordan gospelmusikken skaber livglæde og formidler en budskab om livets mening – intet mindre. Gospel Café er en gudstjeneste i nutidig stil og et aktuelt budskab. Amager Gospelkor med de dygtige solister synger under ledelse af Nina Luna og Niels Engell.

Købnerkirkens præst Jan Kornholt taler om ’kunsten at modstå fristelser – Vi vil jo så meget og ikke alt er lige godt eller sundt. Kom og hør, hvordan du skal forholde dig til de fristelser som vil ødelægge dit liv!

Og så er der åbent i Café Julius kl. 14.00-19.00 hvor du kan nyde din eftermiddagskaffe og kage eller spise din aftensmad. Dagens ret er hjemmelavet Chille Con Carne 60 kr. (30 kr. for børn under 12 år). Husk Café Julius’ medarbejdere arbejder frivilligt og overskuddet går til hjælpeprojekter både lokalt og i Nepal og Burundi.

En tanke om "Gospel Café på en søndag"

1. Pingback: Chilli Con Carne og gospelmusik | Café Julius