FASTELAVN

Velkommen til fastelavnsfest i Købnerkirken søndag 26. februar kl. 14.00

Billede fra Fastelavn i Købnerkirken 2016

Først er der gudstjeneste mest for børn: De to børne- og ungdomskor Gospel Generation KIDS og NEXT vil synge for os og med os – forrygende gospelmusik for alle aldre. Putri Dehn, Mads Holm Andersen og Rikke Eliasen leder korene. Og så vil Jan Kornholt holde en kort tale i et nutidigt sprog  om at livet kan sammenlignes med husbyggeri!?

Efter gudstjenester går vi udenfor i gården til tøndeslagning kl. 15.00 og til sidst går vi ind igen i Café Julius til fastelavnsboller og kakao.

Kom som du er – eller som en hel anden. Klæd dig ud eller lad være! Til fastelavn må du se ud lige som du vil. Glæd dig! – Og tag din familie og dine venner med!

På søndag er der åbent i Café Julius kl. 13.00-18.00. Det er muligt at købe mad både før og efter gudstjenesten. Dagens ret: Spaghetti med kødsovs serveres ca. kl. 17.00. PS: Alle sangere i KIDS og NEXT møder kl. 13.00 til opvarmning og øvelse.