KUNSTEN AT LEVE … i nye tider

KUNSTEN AT LEVE er en gudstjeneste i uformel stil, med nutidig musik og et aktuelt budskab

Hvor går vejen for mig i nye tider,  hvor alt forandrer sig?

Søndag 5. februar kl. 11.00 indbyder Købnerkirken igen til denne populære gudstjenesteform. Amager Gospelkors solistgruppe synger under ledelse af pianist Simon Hinz Frederiksen. Vi synger både nye og klassiske sange med både engelsk og dansksprogede tekster.

Jan Kornholt prædiker i et nutidigt sprog om kunsten at leve i nye tider’. Du får en introduktion til ’Det Nye Testamente.’ Her finder du Bibelens bud på, hvordan du kan leve i en verden, hvor alting forandrer sig for hurtigt til at du kan nå at følge med. Gudstjenesten er en del af ‘Bibelhalvmaraton’ hvor vi læser hele Bibelen igennem på et halvt år.

Café Julius har åbent kl. 10.00-14.00. Her kan du nyde din morgenmad, brunch eller frokost.

Læs også Købnerkirkens nyhedsbrev