FORVANDLING og POESI på en SØNDAG

Forvandling

Sommerfuglen er et eksempel på forvandling

Velkommen i Købnerkirken søndag 15. januar kl. 11.00 til ‘KUNSTEN AT LEVE.‘ En gudstjeneste i uformel stil med nutidig musik og et aktuelt budskab.
Simon Hinz sidder ved pianoet og Amager Gospelkors solistgruppe vil synge for på lovsangen.
Ved gudstjenesten vil vi sige velkommen til og bede for det nyvalgte menighedsråd og sige tak til de afgående medlemmer.
Jan Kornholt vil prædike om ‘Forvandling’ ud fra en beretning i Bibelen, hvor Jesus forvandler vand til vin. Alle mennesker drømmer om forvandling: Nogle gange ønsker vi at vores omgivelser og vilkår ville forvandle sig og nogle gange drømmer vi om selv at blive forvandlet til noget… bedre, pænere, dygtigere, yngre end den vi er lige nu. Kan Jesus forvandle andet end end vand? Fx mig? Kom selv og hør mere og nyd den gode musik og syng med på både nye og klassiske sange på dansk og engelsk.

Poesi

Søndag 15. januar kl. 13.00-14.00 er du velkommen til undervisning og samtale om Bibelens poesi. Undervisningen er en del af Bibelhalvmaraton hvor 36 aktive i Købnerkirkens fællesskab læser sig gennem Bibelen på et halvt år. Dagens emne er ‘Man kan ikke nedstemme lovsang.’ Du kan lærer noget om digte, salmer og ordsprog i Bibelen, når Jan Kornholt underviser og deler eksempler på Bibelens poesi.

Café Julius har åbent søndag 15. januar kl. 10.00-14.00