Pia prædiker i Købnerkirken

Pia Duebjerg prædiker i Købnerkirken

Velkommen til årets første gudstjeneste i Købnerkirken: Søndag 8. januar kl. 11.00 byder vi velkommen til en ‘klassisk’ gudstjeneste med Pia Duebjerg Andersen som prædikant. Pia er aktiv i Lyngby Baptistkirke og arbejder til dagligt som sygeplejeske. Vi skal høre om Jesus på 12 år, da han bliver væk fra sine forældre og senere bliver fundet i Templet. Læs Lukas Evangeliet 2,41-52. Budskabet handler om at ‘høre til’ hos hos og i Guds Hus’ hvor det så end er.
Sergei Teplyi, der er uddannet koncertpianist og studerer på Kirkemusikskolen, spiller orgel og flygel ved gudstjenesten. Bl.a. skal vi synge en nyere sang: “Et hus at komme til” – Hør den, nyd den og øv dig derhjemme.  Jan Kornholt leder gudstjenesten. Denne søndag er årets første åbningsdag i Café Julius hvor du mellem kl. 10 og kl. 14 kan spise din morgenmad, brunch eller lunch.

.