Nyt år i Købnerkirken

Velkommen i Købnerkirken 2017.

Købnerkirken er en fri kirke for alle

Købnerkirken er en fri kirke for alle! Også i 2017 vil vi byde velkommen til alle i Købnerkirken! Uanset om du tror, anset hvad du tror og selvom du slet ikke tror, så er Købnerkirkens fællesskab åbent for dig.

I 2017 indbyder vi til fire ‘workshops’ om Købnerkirkens fremtid: ‘Innovativ Kirke’. Under ledelse af konsulent Charlotte Willer vil vi tale om- og fastlægge planer for fremtiden. Vi mødes fire søndage kl. 11.00-15.00. Sæt allerede nu kryds i din kalender og vær med til at præge Købnerkirkens udvikling: 29. januar, 23. april, 27. august og 29. oktober.

Lovsangsteam i Købnerkirken juleaften 2016

Vær med fra begyndelsen, når Købnerkirkens tre gospelkor begynder forårssæsonen: Amager Gospelkor begynder med INFO møde tirsdag 24. januar kl. 18.00 og har første øvelse samme dag kl. 19.00. Gospel Generation KIDS og NEXT, gospelkor for børn og unge har første øvelse torsdag 19. januar kl. 16.00 og 17.00.

Sig velkommen til Købnerkirkens nyvalgte menighedsråd ved gudstjenesten 15. januar kl. 11.00. Nyvalgte til menighedsrådet er Pia Nielsen og Andreas Højmark Andersen. Derudover består menighedsrådet af Lisbeth Mølgaard, Nina Vang og Jan Kornholt.
Se kalenderen med alle arrangementer i Købnerkirken.