JULEAFTEN I KØBNERKIRKEN

Simon Hinz Frederiksen

Velkommen til gudstjeneste juleaften i Købnerkirken 24. december kl. 15.00. Det bliver både en stemningsfuld og uformel oplevelse. Musikken står Simon Hinz Frederiksen for sammen med et til lejligheden sammensat sangerteam. Der bliver både nye og klassiske julesange.

Jan Kornholt

Jan Kornholt vil prædike og svare på spørgsmålet: Hvad er det der gør jul til noget særligt? Det er også titlen på en ny julesang, som vi skal synge. Det er årets største fest i Danmark og griber afgørende ind i vores hverdag. I kernen af det hele er der en mærkelig gammel historie om et barn der bliver født i en stald. Kom og hør hvordan den mærkelige historie også kan gribe afgørende ind i din hverdag hele året

Kom i god tid og nyd en kop kaffe eller te og du er også velkommen til at blive hængende bagefter, hvis du ikke skal skynde dig videre til noget andet? Dagens gave er til Bibelselskabet, der står for udgivelse af Bibler på dansk og som støtter udgivelse af Bibler i hele verden.