Religionsfrihed i Købnerkirken

Ebbe Holm prædiker i Købnerkirken

Søndag 18. december markerer vi i Købnerkirken ‘human rights day’. Den 10. december er årsdagen for vedtagelsen af FNs menneskerettigheder i 1948. Heri er religionsfrihed nævnt som en af de grundlæggende rettigheder for ethvert mennesker på jorden. Men dagligt forfølges religiøse minoriteter på grund af deres tro. Selv i demokratiske Danmark arbejder stærke kræfter på at der skal gøres forskel på mennesker efter deres tro og religion. En af BaptistKirkens mærkesager er kampen for religionsfrihed. Kom og hør mere om det i Købnerkirken søndag 18. december kl. 11.00.

Advokat Ebbe Holm prædiker og vil fortælle om BaptistKirkens arbejde for religionsfrihed både nationalt og internationalt. Ebbe har i mange år være involveret i kampen for menneskerettighederne og er idet hele taget en af de største kapaciteter på området. Louise Hjorth vil sørge for den gode musik og Andreas Højmark Andersen vil lede gudstjenesten. Husk at Café Julius holder åbent kl. 10.00-14.00.