UDSOLGT JULEKONCERT

Over 100 sangere optrådte i Købnerkirken

Søndag 11. december var Købnerkirken fyldt til sidste plads. Der var solgt 240 billetter til den totalt udsolgte koncert. Kirkens tre gospelkor optrådte med hver sin afdeling. Først børnekoret Gospel Generation KIDS der sang tre numre, derefter ungdomskoret Gospel Generation NEXT der også sang tre sange. Derefter sang KIDS og NEXT sammen to julesange. Midtvejs i koncerten kom også Amager Gospelkor på scenen og alle tre kor sang ‘En stjerne skinner i nat’ og ‘Det handler om dig’.

Skønt at synge for en stopfyldt kirkesal

Den sidste halvdel af koncerten stor Amager Gospelkor for både med forrygende gospelsange og et udvalg af julesange. Til sidst sang alle tre kor igen sammen til velsignelsen/Engle på din vej.
Vil du også være med til at synge gospel? Eller har du bare lyst til at høre mere sang? Allerede torsdag 15. dec. kl. 16.00 kan du synge sammen med Gospel Generation KIDS og NEXT når efterårs sæsonen afsluttes i Købnerkirken. Og fredag 16. dec. kl. 19.00 hvor Nina Luna giver en solo julekoncert.