Lovsangsgudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste 2. søndag i advent om lovsang og med lovsang i Købnerkirken 4. december kl. 11.00. Både Købnerkirkens lovsangsteam og Amager Gospelkors solistgruppe deltager med sang. Simon Hinz og Putri Dehn leder lovsangen og fællessangen.

160827-lovsangsworkshopDagens prædiken handler om netop  lovsang: Hvorfor synger vi, og hvorfor er det så vigtigt i kirken? Jan Kornholt vil fortælle om egne musikoplevelser og om beretninger fra Bibelen, hvor det handler om sang og musik. Der står en kop kaffe eller te parat til dig ved indgangen. Du kan også besøge Café Julius, der har åbent kl. 10.00-14.00.

Dagens gave er denne søndag indsamling til Købnerkirkens nye lys og lydanlæg. Det har koster mange penge og vi mangler blot 30.000 kr. for at det er fuldt finansieret. Du kan også indbetale et beløb på bank kt. nr. 2191 0713582328 eller MobilePay / Swipp 9320 2812. Mærk din indbetaling ‘lydanlæg’. Denne ekstraordinære indsamling løber indtil juleaften