Din sidste time er kommet!

din-sidste-time-er-kommetGudstjeneste i Købnerkirken
søndag 20. november kl. 11.00.

Det er sidste søndag i kirkeåret og om en uge er det advent. Der er i kirken tradition for på denne tid at beskæftige sig med dommedag og undergang. Derfor er overskriften for prædikenen på søndag: “Din sidste time er kommet!” Er det hele ved at være slut? Er det bare en latterlig replik fra en cowboy film eller er der håb og løfter om mange flere lyse timer? Kom og hør Jan Kornholts prædiken. Putri Dehn og Købnerkirkens lovsangsteam står for musikken og lovsangen. Dagens gave er til etablering af toilet og bad i det nye sundhedscenter i landsbyen Dhadagaun i Nepal. Efter gudstjenesten – kl. ca. 13.00 – er der menighedsmøde med følgende program:

1. Velkomst
2. Fremtidens missionsindsats
Oplæg v/ Nina Vang og Pia Nielsen og samtale om, hvad vi brænder for at gøre i fremtiden.
3. Forslag
3.1. Købnerkirkens budget 2017
4. Valg
4.1 Orientering om resultatet af menighedsrådsvalget
4.2 Valg af forhandlingsleder. På valg: Jan Kaas Henriksen
4.3 Valg af sekretær. På valg: Pia Nielsen
4.4 Valg af revisor. På valg: Michael Andersen
4.5 Valg af kasserer. På valg: Annette og Niels Erik Lund
4.6 Valg af bidrags sekretær. På valg: Jan Kaas Henriksen
5. Orientering
5.2 Økonomi
5.3 Omsorg
6. Eventuelt

… og selvfølgelig er alle velkommen både til gudstjenesten og menighedsmødet! Købnerkirken er en fri kirke for alle!