Kunsten at leve det uperfekte liv

Velkommen til gudstjeneste i Købnerkirken søndag 6. november kl. 11.00: Uformel stil, nutidig musik og et aktuelt budskab der er til at forstå!
161106-uperfektJan Kornholt vil tale om ‘Kunsten at leve det uperfekte liv’. Vi bombarderes dagligt af budskaber om ‘det perfekte liv’. Men ingen af os kan leve op til de forventninger, som omgivelserne og vi selv stiller. Derfor har du brug for at lære kunsten at leve det uperfekte liv!

Musikken står Amager Gospelkors solistgruppe for under ledelse af pianist Simon Frederiksen Hinz. Simon er ny musiker i Købnerkirken og vil medvirke en gang om måneden sammen med solistgruppen og juleaften sammen med et til lejligheden sammensat lovsangsteam.

nepalKl. 13.00 kan du i Café Julius høre nyt om kirken og projekterne i Nepal. I sidste måned besøge tre medarbejdere Nepal og kommer hjem med store oplevelser, som du kan se og høre om på søndag. Her kan du høre seneste nyt fra de to projekter, vi støtter: Rise & Shine Nepal og Sundhedscentret i landsbyen Dhadagaun. Køb også håndværk fra Nepal og støt projekterne på den måde. Hør planer for det fremtidige samarbejde og forbered dig på (måske) at tage med til Nepal i uge 42+43 næste år.