Amager Gospelkor fejrer 10 års jubilæum

Det begyndte i 2006 i begyndelsen af året med en gospelworkshop under ledelse af Bob Bailey. Det fortsatte med øvelser hver tirsdag. En kort periode var Claes Wegener dirigent og i sommeren 2006 kom en meget ung student og musikstuderende Nina Luna og overtog koret. Ved pianoet har lige fra begyndelsen siddet Niels Engell. Koret blev en øjeblikkelig succes og voksede til 100 medlemmer allerede efter to år. Og siden har medlemstallet været et godt stykke over 100.

Fra Amager Gospelkors koncert maj 2016 (foto: Loui Vadmand)

Fra Amager Gospelkors koncert maj 2016 (foto: Loui Vadmand)

Lørdag 29. oktober kl. 16.00 fejres jubilæet med et brag af en koncert. Repertoiret er et bredt udsnit af de sange som koret har sunget i de 10 år. De fleste billetter er solgt, men det er stadig muligt at sikre sig en billet. Køb i forslag på www.billetlugen.dk . Eventuelt overskydende billetter bliver solgt ved indgangen fra kl. 15.30. Kom i god tid og nyd en kop kaffe i Café Julius der holder ekstraordinært åbent fra kl. 14.00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *