Bibelhalvmaraton

Her er en enestående mulighed for at få hjælp til at læse Bibelen:
bibelhalvmaraton01

Nu tilbyder Købnerkirken at hjælpe dig med at få læst Bibelen. Det er jo en vidunderlig men stor og indimellem besværlig bog at få læst. Med Bibelhalvmaraton får du overblik og sammenhæng i bibellæsningen. Bibelhalvmaraton kommer vi gennem det halve af Bibelens tekster på et halvt år. Vi kommer det hele igennem – begynder med skabelsen og slutter med de sidste tider i Johannes Åbenbaring.

Hver søndag fra 23. oktober 2016 indtil pinsedag 3. juni får hver deltager tilsendt en læseplan med ca. to kapitlers bibellæsning til hver dag, en kort forklaring og en refleksion over ugens temaer. Det svarer til kun ca. 5 minutters læsning hver dag. Og i alt otte søndage i perioden vil der være gudstjeneste eller undervisning i Købnerkirken om netop det vil læser lige nu i Bibelen.

Du kan tilmelde dig og læse mere her: www.koebnerkirken.dk/bibelhalvmaraton .