GOSPEL CAFÉ – om fællesskab

'KIDS' øvelse 8. september

‘KIDS’ øvelse 8. september

Velkommen til gospel Café i Købnerkirken Søndag 25. september kl. 16.00. Købnerkirkens børnekor og ungdomskor Gospel generation KIDS og NEXT medvirker med forrygende gospelmusik som helt sikkert vil begejstre alle. Korene ledes af dirigent Putri Dehn, pianist Mads Holm Andersen og assistent Rikke Eliasen. (Husk at korenes sangere mødes allerede kl. 15.00 til opvarmning og kort øvelsen)

'NEXT' øver i Købnerkirken torsdag kl. 17.00-18.15

‘NEXT’ øver i Købnerkirken torsdag kl. 17.00-18.15

Gospel Café er en gudstjeneste i uformel stil og med aktuelt indhold og nutidige former. På søndag er det meget på børnenes og de unges præmisser, men alle aldre er meget velkommen til at deltage. Købnerkirkens præst Jan Kornholt holder en kort tale om ‘fællesskab’ – om at det bedste liv er et liv sammen med andre også selv om det er besværligt.

Café Julius har åbent fra kl. 14.00 til kl. 19.00 hvor du kan nyde din din eftermiddagskaffe og den hjemmebagte kage eller andre af cafeens gode tilbud. Og efter gudstjenesten kan du nyde aftensmaden i cafeen sammen med hele familien. Dagens ret er frikadeller med flødekartofler og salat. Og HUSK når du handler i Café Julius så hjælper du mennesker i nød.