KØBNERKIRKENS FREMTID

Det er Købnerkirkens fremtid der er på spil, når menighedsrådet inviterer til samtale på MENIGHEDSDAGEN søndag 18. september kl. 10.00-14.30menighedsdag

Billedet ovenfor er fra foråret 2014 hvor der var samtaler om etableringen af Café Julius. Et af hovedemnerne på menighedsdagen er oplæg og samtale om samarbejdet mellem Café Julius og Købnerkirken.  PROGRAM:

• Kl. 10.00 MORGENKAFFE med rundstykker i Café Julius.
  • Kl. 10.40 INTRO til dagens program og præsentation af dagens hovedspørgsmål:
    Hvilken kirke vil vi være? Hvem vil vi være kirke for? Hvem kan jeg invitere med?
  • Kl. 11.00 GUDSTJENESTE om ’den kirke som Gud i sit hjerte har tænkt’. Prædiken v/ Jan Kornholt. Musik v/ Putri Dehn og lovsangsteamet
  • Kl. 12.30 FROKOST – buffet i kirkesalen.
  • Kl. 13.00 SAMTALE og BESLUTNING om Købnerkirkens fremtid:
    1. Præsentation af ‘Innovative Kirker’ – En udviklingsproces i Købnerkirken
    2. Café Julius – oplæg v/ menighedsrådet og caféleder Ruben Harbo: Overvejelser om forholdet mellem café og kirke.
    3. Samtale
    4. Præsentation af Købnerkirkens nye lydanlæg og beslutning om at anskaffe højtalere for i alt 56.250 kr. af midler fra ‘Orgelkontoen’.
    5. Orientering om efterårets menighedsrådsvalg
  • Kl. 14.30 AFSLUTNING

Eftermiddagens program vil også have status som ‘menighedsmøde’ som er Købnerkirkens øverste myndighed, hvor der kan træffes beslutninger. Enhver er velkommen til at være med hele dagen. Tilmelding ikke nødvendigt. Serveringen er gratis, men du opfordres til at give en frivillig gave til dækning af udgifterne.