Nyheder fra Købnerkirken

160817 NyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev her:
NYT fra Købnerkirken – 17. august 2017
Tilmeld dig nyhedsbrevet her: Tilmelding nyhedsbrev

Den bedste måde at være opdateret på er abonnere på Købnerkirkens nyhedsbrev der udsendes som e-mail hver onsdag. Her kan du læse aktuelle omtaler af begivenheder i Købnerkirken med illustrationer samt kalender både for Købnerkirken og for Café Julius.

Livet i Købnerkirkens fællesskab er mangfoldigt – der sker hele tiden noget. Det er spændende og meningsfyldt at følge med. I det alt sammen har du en mulighed for at møde det kristne budskab, som er det bedste livsgrundlag for et menneske.

1608 kirkebladLæs det nyeste kirkeblad her:
NYT fra Købnerkirken august – oktober 2017

Fem gange årligt udgiver Købnerkirken også et trykt kirkeblad. Bladets forside har altid en opbyggelig (og udfordrende) artikel som præsten har skrevet. Inde i bladet kan du læse seneste nyt både om begivenheder der har fundet sted og omtale af kommende tilbud. Og på bagsiden af bladet har du oversigt over de kommende måneders kalender.

Læs præstens forsideartikel her:
Historien om en flaske vand