DET LYSNER MENS DET RODER

Tilgivelse

Mon Guds tilgivelse kun fås i små portioner?

Sådan lyder en linje i en sang vi skal synges ved gudstjenesten i Købnerkirken på søndag. ”Det lysner mens det roder”. Det passer præcist til Købnerkirken lige nu. Det roder, fordi renoveringen af kirkebygningen endnu ikke er færdig, men det lysner, fordi det kun varer endnu et par uger.

Velkommen til gudstjeneste i Købnerkirken søndag 14. august kl. 11.00. Efter mere end to måneder er det nu igen muligt at mødes i kirkesalen. (Kirkesalen er færdigmalet, men endnu mangler vinduerne at blive skiftet og trappeopgang og forhal mangler at blive malet).

Jan Kornholt vil på søndag tale om noget af det mest uforståelige som Jesus har sagt. Hvad betyder det, når Jesus siger: ”Gud tilgiver mennesker al deres synd og blasfemi, men hvis de håner Helligånden, kan de ikke få tilgivelse!” Mange kristne gennem tiderne har været bekymret om de mon har hånet Helligånden og dermed gået glip af tilgivelsen? Kom og hør hvad Jesus.
Sergei Teplyi står for musikken og Café Julius har om sædvanlig åbent kl. 10.00-14.00.