HJEMME HOS PRÆSTEN

præsteboligSøndag 7. august kl. 11.00 er du inviteret til gudstjeneste hjemme hos Købnerkirkens præst Jan Kornholt i Lærdalsgade 5, 4.th. (Der er elevator!). Planerne for Købnerkirkens renovering er desværre  forsinket og der er lige nu intet lokale i kirken, hvor gudstjenesten kan afholdes. Men hvad gør det, når vi kan mødes hjemme hos præsten!?
Vi kalder det en DOGME gudstjeneste, hvilket betyder at der ikke er forberedt program eller prædiken. Alle har mulighed for at bidrage med forslag til bøn, sang eller læsning. Eller du kan fortælle om en oplevelse med Gud – noget om din tro og din tvivl. Under og efter gudstjenesten er der kaffe, te og lidt brød med lidt lækkert til.
Husk også at Café Julius har åbent på søndag kl. 10.00-14.00. Kom tidligt og nyd den første kop kaffe i cafeen eller bliv hængende og hyg dig i cafeen bagefter.