En gudstjeneste der vil noget

kunsten at leve kærligtSøndag 19. juni kl. 11.00 kan du i Købnerkirken lære ‘kunsten at leve’. Velkommen til en gudstjeneste kendetegnet ved uformel stil, nutidig musik og et aktuelt budskab. 

Denne søndag vil Jan Kornholt tale om ‘kunsten at leve som kærligt’. For mange er kærlighed den vigtigste værdi. Men hvordan omsætter jeg kærligheden til holdninger og handlinger i min hverdag! Og hvordan gør vi det i fællesskab så vores samfund ikke går under i grådighed og egoisme? Kom og hør mere. NB: Gudstjeneste holdes undtagelsesvis i Café Julius da kirkesalen bliver renoveret.

Amager Gospelkors solistgruppe under ledelse af Claes Wegener vil sørger for lovsang og musik. Der bliver både solosang og fællessang, både klassisk og nyt, engelsk og dansk og du får lov til at synge og danse.

Café Julius har åbent fra kl. 10.00 og lukker kl. 14.00. Kom tidligt og nyd morgenmaden mens sangerne varmer op eller bliv hængende bagefter og spis din brunch/frokost i cafeen.

Og kl. 13.30 er der udflugt: Lena Aars leder os ’på vildspor’, og denne gang går turen til Christiania. Alle er velkomne til at tage med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *