Søndag i Købnerkirken

Der venter gode oplevelser på dig i Købnerkirken søndag 5. juni 2016. Café Julius har åbent kl. 10.00-14.00. Her kan du nyde din morgenmad/brunch/frokost eller blot en god kop kaffe eller te.

Andreas Højmark Andersen

Andreas Højmark prædiker i Købnerkirken

Kl. 11.00 er der gudstjeneste i kirkesalen som sædvanlig. Men ganske usædvanligt så bliver det sidste gang i ca. 2 måneder at kirkesalen kan benyttes, fordi der i den kommende tid skal males og skiftes vinduer. Andreas Højmark Andersen prædiker ved gudstjenesten og har som overskrift valgt: ‘GUD, KONGE og FÆDRELAND’. Andreas er uddannet jurist og arbejder i Juristministeriet. Derfor kan han nok ikke undgå at tale om grundloven, men vil dog især tale om ‘det største bud i loven’. Det er Jesus der fortæller at det største bud er kærlighed til Gud og kærlighed til andre mennesker. Andreas lover at det bliver en fest – om at leve og bygge på Guds lov!
Ingeborg Christa Hansen står for musikken og dagens gave er til Købnerkirkens arbejde.

PetanqueKl. 13.30 kan du spille petanque på Skotlands Plads.
Lisbeth og Jesper Mølgaard inviterer alle med ud på den solbeskinnede plads, hvor de vil give instruktion i hvordan man spiller petanque og du får lov til at lege med. Arrangementet er et led i Købnerkirkens nye initiativ med at tilbyde sociale og hyggelige oplevelser i tilknytning til søndagens gudstjenester. Næste arrangement i rækken bliver søndag 19. juni hvor Lena Aars tager os med på en tur til Christiania.