VIL DU VÆRE ET LYS

160313_kunstenatleve

Amager Gospelkors solistgruppe står for lovsangen og musikken

Søndag 22. maj kl. 11.00 kan du i Købnerkirken lære ‘kunsten at leve’. Sådan kalder vi denne gudstjenesteform som er kendetegnet ved nutidig musik, uformel stil og aktuelt budskab. Denne søndag vil Jan Kornholt tale om ‘kunsten at leve som et lys’. Mange oplever, at de lever i en mørk tid, men der er et lys som kan fjerne mørket og enhver kan selv være sådan et lys, der fjerner mørket i andres liv! Kom og hør hvordan.

Se og hør om Karin Finnich malerier

Se og nyd og hør om Karin Finnich malerier

Amager Gospelkors solistgruppe under ledelse af Claes Wegener vil sørger for lovsang og musik. Du får lov at synge med på både klassisk og nyt, engelsk og dansk.

Café Julius har åbent kl. 10.00 til 14.00. Her kan du spise din morgenmad, brunch, frokost og/eller blot drikke en god kop kaffe eller te.

Café Julius har lige nu en kunstudstilling kaldet ‘At stå nær lyset’. Det er Karin Finnich der har malet billederne, og Karin vil på søndag kl. 12.30 fortælle om sin kunst og fortælle om billederne, der er udstillet i Café Julius.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *