Gospelgudstjeneste – også for børn

Gospel Generation KIDS for børn (0.-3.kl.)

Gospel Generation KIDS er for børn (0.-3.kl.)

Velkommen til gospelgudstjeneste i Købnerkirken Søndag 1. maj kl. 11.00. Købnerkirkens børnekor og ungdomskor Gospel generation KIDS og NEXT medvirker med forrygende gospelmusik som vil begejstre alle. Korene ledes af dirigent Putri Dehn, pianist Mads Holm Andersen og assistent Rikke Eliasen. Det bliver en gudstjeneste rigtig meget på børnenes og de unges præmisser, men alle aldre er meget velkommen til at deltage. Jan Kornholt holder tale om ‘at fare vild og at finde vej!’. Café Julius har åbent fra kl. 10.00 til kl. 14.00 hvor du kan nyde din morgenmad, brunch, frokost eller andre af cafeens gode tilbud. Og HUSK: Når du handler i Café Julius så hjælper du mennesker i nød.

Købnerkirkens Øllaugs bryggeri

Købnerkirkens Øllaug – bryggeriet

Købnerkirkens Øllaug inviterer søndag 1. maj kl. 13.00 til rundvisning i bryggeriet og til at smage på det hjemmebryggede øl. Vi mødes i Café Julius.
Købnerkirkens Øllaug mødes en gang om måneden med det formål at være sammen for at dele øl, Gud og liv. Kom og hør mere om hvordan man laver god øl og smag selv!
Vil du have flere oplysninger så kontakt Jan Kaas Henriksen telefon: 25 57 80 60 eller e-mail: kaasjan@gmail.com.