Gospel med Chilli con carne

Amager Gospelkor sprede liv og glæde

Amager Gospelkor ved en koncert i Købnerkirken

Søndag 24. april kl. 19.00 kan du opleve god gospelmusik i Købnerkirken. Vi kalder det ‘gospel café men det er også en gudstjenesten og en fest!  Amager Gospelkor under ledelse af dirigent Claes Wegener og pianist Kristof Jasik vil synge et udvalg af sange fra korets repertoire – og du får lov til at synge og danse med til det meste. Oplev gospelmusikken i et rette element – i en kirke – med en stemning af glæde, engagement og en forløsende frihed.

Jan Kornholt vil tale i et nutidigt sprog om emnet ‘TÆNK SELV’ med udgangspunkt i Ateistisk Selskabs aktuelle reklamekampagne der opfordrer til at melde sig ud af kirken og at holde op med at tro på en gud. Prædikenen svarer på spørgsmålet: Et det muligt at tænke selv og samtidig tro på en levende Gud?

Café Julius har åbent på søndag fra kl. 16.00 til 21.00. Kom i god tid så kan du både nå at nyde en kop kaffe/te og kage i cafeen og bagefter spise aftensmad. Dagens hjemmelavede ret er ‘Chili con carne’ til 50 kr. (børn under 12 år 30 kr.).