Går det ad helvedet til?

Indbydelse til møder i Amager Baptist-menigheds nye kirke 'Salemskappellet'

Indbydelse til møder i Amager Baptist-menigheds nye kirke ‘Salemskappellet

Velkommen til ‘KUNSTEN AT LEVE’
– en unik gudstjenesteoplevelse i Købnerkirken søndag 13. marts kl. 11.00:

Vi markerer Købnerkirkens 125 års fødselsdag. Den 10. marts 1891 blev ’Baptistmenigheden på Amager’ stiftet med 77 medlemmer. Ved gudstjeneste kl. 11.00 kan du se og høre lidt om kirkens historie. Efter gudstjenesten byder Købnerkirken på en lækker buffet i Café Julius. Dagens gave er selvfølgelig denne dag til Købnerkirkens arbejde.

Dagens prædiken tager udgangspunkt i den enormt populære rock-sang ’Highway to Hell’ som AC/DC udgav i juli 1979. ’Jeg er på en hovedvej til helvede’ synge forsangeren Bon Scott der drak sig ihjel. Han døde blot et halvt år efter kun 33 år gammel!

AC/DC på vej til helvedet med horn i panden og halen mellem benene!

Gennem hele kirkens historie har himmel og helvede spillet en stor rolle i forkyndelsen.I gamle dage havde kirken held med at gøre mennesker kristne ved bogstaveligt talt at male fanden på væggen. Sådan har det også været i Købnerkirkens historie, men i dag er det som om kirken ikke tør tale om hverken fanden eller helvede, mens andre gør det helt uden hæmninger. Kom og hør en prædiken i et nutidigt sprog på søndag om hvordan det hænger sammen: Hvad siger Bibelen om himmel og helvede og, hvis der er noget om snakken, hvad i alverden betyder det så for mig i dag? Kom og lær KUNSTEN AT LEVE med udsigt til himmel og helvede!

Gudstjenestens musik er lagt i hænderne på Claes Wegener og solister fra Amager Gospelkor. Vi skal primært synge nutidige lovsange på både engelsk og dansk. Gudstjenestens vært er Andreas Højmark Andersen og Købnerkirkens præst Jan Kornholt prædiker. Og husk at Café Julius har åbent på søndag allerede fra kl. 10.00 hvor du kan nyde din morgenmad/brunch og en god kop kaffe.