Gospel Café i Købnerkirken

Fra Amager Gospelkors julekoncert december 2015

Søndag 28. februar kl. 16.00 er der igen god gospelmusik i Købnerkirken. Vi kalder det ‘gospel café og det er også en gudstjenesten og en fest!  Amager Gospelkor under ledelse af dirigent Claes Wegener og pianist Niels Engell vil synge et udvalg af sange fra korets store repertoire – og du får lov til at synge og danse med til det meste. Derudover skal vi synge nutidige medrivende lovsange som fællessang. Ved en GOSPEL café kan du opleve gospelmusikken i et rette element – i en kirke – og med en stemning af glæde, engagement og en forløsende frihed. Både musikken og budskabet er så stærkt, at det kan forandre dit liv.

Jan Kornholt vil tale om at begynde forfra – kan man det? Eller bare håbe på at noget nyt og godt kan begynde i ens liv? En prædiken med et aktuelt emne fortalt i et nutidigt sprog.

Café Julius har åbent på søndag fra kl. 14.00 til 19.00. Kom i god tid og nyd en kop kaffe/te og kage i cafeen og bagefter kan du købe din aftensmad. Dagens specialitet er hjemmelavede ‘flæskestegssandwich’ til kun 30 kr. pr. stk.

Dagens gave er til nødhjælp i Nepal. I marts måned rejser 13 medarbejdere fra Købnerkirken og Foreningen Julius til Nepal. Her skal de møde de mennesker vi hjælper og bl.a. aflevere penge og indsamlet tøj. Læs mere om indsamlingen her: http://cafejulius.dk/2016/02/16/toej-og-penge-til-nepal/