Jesus på vinterferie

Jesus bliver forstyrret på sin vinterferie

En kvinde forstyrrer Jesus på hans vinterferie

Det er vinterferie. Men kirken holder ikke lukket. Søndag 21. februar kl. 11.00 kan du i Købnerkirken høre om hvordan Jesus holder vinterferie ved Middelhavets kyst lidt syd for Beirut (Læs: Mattæus Evangeliet 15,21-28). Her sker det som ikke må ske: Jesus bliver forstyrret af en kvinde der kræver at han skal hjælpe hende. Kom og hør den dramatiske historie og det overrumplende budskab når Jan Kornholt prædiker.

Hjorth_Louise

Louise spiller i Købnerkirken

Ved gudstjeneste sørger Louise Hjorth for musikken – både klaver, blokfløjte og orgel. Andreas Højmark Andersen er vært og så er der også nadverfejring. Husk at Café Julius har åbent søndag kl. 10.00-14.00.

Søndag 21. februar er der også menighedsmøde i Købnerkirken kl. 13.00 i ‘Himmelrummet’. Menighedsmødet er kirkens øverste myndighed. Her drøftes de væsentlige emner vedr. kirkens fremtid. Alle med interesse for Købnerkirken fællesskab er velkomne og enhver har taleret. Købnerkirkens medlemmer har stemmeret. Ved dette møde er der bl.a. følgende emner på dagsordenen:

• Den gode historie 2015
  • Årsregnskab 2015