Bryllup og gudstjeneste

Søndag 14. februar kl. 10.30 er der gudstjeneste med bryllup i Købnerkirken

Tarra og Sonni

Tarra og Sonni til fastelavn i Købnerkirken

… og du er inviteret! Vi skal fejre Tarra Klønne og Sonni Skyttehave som ønsker en kirkelig velsignelse af deres ægteskab. Så derfor holder vi fest i Købnerkirken! Til en fest skal der være musik og den står Amager Gospelkor for under ledelse af Claes Wegener og Niels Engell. Og der skal være en tale og det sørger Købnerkirkens præst Jan Kornholt for. Selvfølgelig skal der også spises og drikkes, og det kan Café Julius klare. Efter festen i kirkesalen er alle gæster inviteret til reception i Caféen, der holder åbent indtil kl. 14.00. Så hvis du er rigtig sulten, så kan du købe brunch/frokost mv. i cafeen.

HUSK: Købnerkirken er en fri kirke for alle, også når vi fejrer et bryllup: ALLE er velkomne!