Kunsten at leve sammen

Lær 'kunsten at leve sammen'

I Købnerkirken kan du lære ‘kunsten at leve sammen’

‘Kunsten at leve’ en populær gudstjenesteform i Købnerkirken i uformel stil med nutidig musik og et aktuelt budskab. Søndag 17. januar kl. 11.00 er emnet: Kunsten at leve sammen. Købnerkirkens præst Jan Kornholt vil tale i et nutidigt sprog om hvordan du kan leve sammen med andre mennesker uden at det går galt. Der er så mange konflikter i verden mellem mennesker både på det personlige plan og på verdensplan. Kom og lær ‘kunsten at leve sammen’ bl.a. med inspiration fra Bibelen.

Amager Gospelkors solister vil sammen med Niels Engell står for musikken og lovsangen.
Café Julius har åbent denne søndag kl. 10.00 til 15.00 og bemærk at du er meget velkommen når cafeen fejrer sin et års fødselsdag med reception kl. 12.30.

‘Dagens gave’ er til ‘Sprogcafé Julius’ der er det nye projekt i Foreningen Julius. Inden længe åbner der sprogcafe i Café Julius med lektiehjælp og danskundervisning for asylansøgere og flygtninge. Giv en gave i kontakter på søndag eller betal via MobilePay eller Swipp: 9320 2812.