Købnerkirken søger musikmedarbejder

Lovsang i Købnerkirken

Vil du være med til at lede lovsangen i Købnerkirken?

Vil du være vores nye musiker ved to gudstjenester om måneder? Kan du spille et eller flere instrumenter og er parat til at lede kirkens lovsangsteam der består af 6-7 sangere? Foruden gudstjenester forventer vi, at du mødes regelmæssigt med lovsangsteamet og evt. frivillige musikere for at øve og indstudere nye sange. Du får stor indflydelse på valg af sange og musik. Vi forventer at du har et positivt forhold til sangenes indhold og er villig til at indgår i et samarbejde om udviklingen af kirkens gudstjenester.

Købnerkirken på Amager er en kirke i udvikling. Vi bevæger os væk fra den klassiske stil og ønsker at tilbyde fællesskab og gudstjenester med et nutidigt udtryk og herunder også med ny musik. Vi ønsker at være et attraktivt fællesskab også for mennesker der ikke kender kirken eller Jesus. Købnerkirken ligger i et tæt befolket område centralt i København. Vi er en fri kirke for alle og vi ønsker at præsentere det kristne budskab på en sådan måde, at mennesker får lyst til at lære Jesus at kende.

Vi ønsker at have de bedst mulige rammer om vores fællesskab. Derfor gennemførte vi i 2014 første etape af en gennemgribende renovering og ombygning af kirken. I foråret 2016 gennemføres næste etape. Ligeledes tager vi i begyndelsen af 2016 et nyt lydanlæg i brug.

Vi har åbnet Café Julius – en offentlig non-profit café der bl.a. har åbnet i tilknytning til alle kirkens arrangementer. Købnerkirken har et rigt musikliv med tre gospelkor som jævnligt medvirker ved gudstjenesterne både sangere, solister og musikere. De fleste gudstjenester er søndag kl. 11.00.

Vi kan tilbyde løn på 2.500 kr. om måneden svarende til gennemsnitligt max. 20 timers arbejde pr. måned. Vil du vide mere så kontakt Sofie Kornholt fra Købnerkirkens gudstjenesteteam 21492912 eller sofie@kornholt.dk. Send din ansøgning til Sofie senest 2. januar 2016 og lad os få en snak om vores behov og dine ønsker. Ansættelse kan ske hurtigst muligt derefter.