Gospel Café med Luciaoptog

Luciaoptog i Købnerkirken

Søndag 13. december kl. 10.30 er der gospel café for hele familien i Købnerkirken. GOSPEL CAFÉ er en uformel gudstjeneste med nutidig musik – og denne gang mest for børn. Købnerkirkens børnekor og ungdomskor Gospel Generation KIDS & NEXT medvirker med deres medrivende gospelmusik. Putri Dehn og Mads Holm Andersen leder korene der både vil synge for os og hjælpe os med at synge sammen.

Programmet begynder med et Luciaoptog. Derefter skal vi høre de to kor synge og vi skal selv synge. Købnerkirkens præst Jan Kornholt holder en kort tale om ”farlig jul” – ja for sådan var det nemlig da Jesus blev født i en stald ved Betlehem. Der skete farlige ting, men det ender godt! Så der er ikke farligt at komme og høre om det i Købnerkirken på søndag.

Efter gudstjenesten fortsætter hyggen i Café Julius, hvor der kan købes brunch eller frokost mv. Café Julius har på søndag åbent indtil kl. 14.00.