SÅ KAN DE LÆRE DET!

brudepiger

… men de var ikke parate da festen skulle begynde

Søndag 6. december kl. 10.30 i Købnerkirken kan du høre den skræmmende historien om brudepigerne der kvajede sig. De havde gang i den lang tid i forvejen. Men da festen begyndte, var de ude og shoppe. De kom derfor alt for sent og blev ikke lukket ind til festen. Så kan de lære det! Historien kan du læse i Bibelen (Mattæus Evangeliet kapitel 25).

Hør Jan Kornholt forsøge at forklare hvorfor der er et opmuntrende og livsvigtigt budskab i denne gyser. Det er jo advent og vi tæller ned til jul, mens stemningen stiger. Kom og nyd adventssangene og julepynten i Købnerkirken. Ingeborg Christa Hansen sørger for musikken og Andreas Højmark Andersen er gudstjenestevært.

Grete har kunder i juleboden

Grete Simonsen har kunder i juleboden

Både før og efter gudstjenesten kan du besøge Café Julius der har åbent kl. 9.30-14.00. Her kan du få din morgenmad eller brunch eller frokost. Og månedens snack i cafeen er æbleskiver!
Besøg også ‘juleboden’ som Købnerkirkens kvindenetværk står for. Køb juleting og sager og støt kvindenetværkets sociale arbejde.