RIGTIG JUL

Hvad er en 'rigtig jul?'

Hvad er en ‘rigtig jul?’

Der er ca. tre uger til jul. Det er så vigtigt for mennesker at holde en gigantisk fest når det er mørkest og koldest. Julen er vores største fest målt i økonomi og tid. Alle bruger julen på hver sin måde – udfylder den med hver sit indhold afhængig af tro og interesser og ønsker. Allertydeligst er forretningernes interesse for at sælge flere varer. Mindre tydelig er kirkens ønske om at fortælle budskabet om Jesus’ fødsel. Og for dig er det vigtigste sandsynligvis noget med familie, venner, hygge?

Men hvad er en ‘rigtig jul’ egentlig? – Købnerkirkens præst Jan Kornholt har skrevet en artikel om det i det seneste kirkeblad ‘NYT fra Købnerkirken’. Her kan du på to minutter få fire gode råd om hvordan du holder ‘rigtig jul.’ Og der er gode råd som er hentet fra Bibelens juleberetninger.

Læs artiklen her… ‘RIGTIG JUL’

Læs hele det nye kirkeblad her… ‘NYT fra Købnerkirken’