ADVENT I KØBNERKIRKEN

Louise Hjorth spiller i Købnerkirken

Søndag 29. november kl. 10.30 fejrer vi advent i Købnerkirken. Det gør vi med en KLASSISK gudstjeneste med nadver.  Musikken er lagt i hænderne på Louise Hjorth Hansen, der spiller orgel og blokfløjte. Denne søndag bliver Købnerkirkens orgel genindviet efter reparation. Tidligere på efteråret brændte orgelmotoren sammen midt under gudstjenesten.

Vi skal synge både nye og klassiske adventssange. Jan Kornholt prædiker om en af Bibelens dramatiske fortællinger: Om den dag da Jesus var ved at blive lynchet i sin hjemby Nazareth fordi han fortalte dem om opfyldelsen af Guds løfter. Læs Lukas Evangeliet 4,16-30

NB: Klassisk betyder ikke kedelig. Købnerkirken ønsker at søndagens gudstjeneste altid foregår i en uformel stil og med et aktuelt budskab. Målet er at både musik og ord skal være af høj kvalitet og med et indhold som er relevant for mennesker i dag. ‘Klassisk’ betyder blot at gudstjenestens program og form ligger i naturlig forlængelse af kirkens tradition.

Der er pyntet med juelstjerner i Købnerkirken

Café Julius holder åbent kl. 9.30-14.00. Kom tidligt og nyd din morgenmad og en kop friskbrygget kaffe og spis din brunch/frokost i cafeen efter gudstjenesten. Der er der også åbent i ‘juleboden’. Her kan du købe alle mulige hjemmelavede ting. Det er Købnerkirkens Kvindenetværk, der på denne skaber økonomi til deres sociale arbejde og nødhjælpsprojekter.