Julekoncerter

Vælg mellem to julekoncerter i Købnerkirken: Søndag den 22. november kl. 16.00 og tirsdag 1. december kl. 19.00:

Fra en julekoncert 2014

Fra julekoncert 2014 med alle tre kor på scenen

Til den første koncert 22 november kl.16.00 medvirker Købnerkirkens tre gospelkor: Gospel Generation KIDS (børnekor 6-9 år) og NEXT (børne- og ungdomskor 10-15 år) Desuden vil Amager Gospelkor også medvirke. De tre kor synger en afdeling hver og så vil klimaks helt sikkert være når de tre kor synger sammen. En forrygende oplevelse for hele familien. Billetpris: Voksen 80 kr. Børn 6-11 år 40 kr. Børn under 6 år gratis.

Til koncerten 1. december kl.19.00 står Amager Gospelkor for hele programmet i en halvanden times medrivende og stemningsfuld julegospelkoncert hvor et del af sangene er et julerepertoire specielt indøvet til anledningen. Her vil korets dygtige solister for alvor folde sig ud. Billetpris 80 kr. Børn under 6 år gratis.

Nina Luna dirigerer de tre kor. Mads Holm Andersen er pianist og Putri Dehn assisterende dirigent for Gospel Generation og Niels Engell er pianist i Amager Gospelkor.

Køb billetter i Købnerkirken ved søndagens gudstjeneste eller ved korenes øvelser tirsdage kl. 19.00-21.30 og torsdage 16.00-18.15. Eller køb på http://www.billetlugen.dk/da/venue/koebnerkirken eller i FONA. Resterende billetter sælges ved indgangen. Dørene åbnes en halv time før koncerterne. NB: BEGGE KONCERTER ER UDSOLGT!

Ved begge julekoncerter har Cafe Julius åbent. Søndag 22. november kl. 14.00-19.00 og  tirsdag1. december kl. 16.00-21.00.

Læs også mere om Gospel i Købnerkirken her…

2 tanker om "Julekoncerter"

1. Pingback: Uge 47 i Café Julius | Café Julius

2. Pingback: Tirsdag i Café Julius | Café Julius