KUNSTEN AT LEVE

Alle har brug for hjælp til at lære 'kunsten at leve'

Alle har brug for hjælp til at lære ‘kunsten at leve’

Søndag 8. november kl. 10.30 i Købnerkirken kan du opleve den populære gudstjenesteform ‘Kunsten at leve’. Det foregår i en afslappet og uformel stil og med ny musik og et aktuelt budskab. Amager Gospelkors solister under ledelse af Nina Luna spiller og synger til den fælles lovsang som består af ny medrivende og rørende gospelmusik – med både engelske og danske tekster.

Fra en dåb i Købnerkirken 2012

Dåb i Købnerkirken

Dagens emne er ’dåb’.
Købnerkirkens præst Jan Kornholt vil fortælle om hvorfor dåben er en del af ’pakken’ som Gud tilbyder mennesker, der vil leve det kristne liv. I Danmark er over 80 % af befolkningen døbt i en kristen kirke. Derfor er det helt nødvendigt og aktuelt for de fleste at forholde sig til, hvad dåben betyder.
Og hvis du gerne vil leve som kristen og ikke er døbt, ja så kan du blive det i Købnerkirken på søndag. Der er vand i kirkens dåbsbassin og det eneste du behøver for at blive døbt er, at du har et ønske om at følge Jesus og tro på ham (og så skal du huske skiftetøj). Vil du vide mere så kontakt Jan Kornholt 21 49 44 12 eller jan@kornholt.dk . Læs (lidt) mere om dåben her…

Dagens gave er til Købnerkirkens arbejde. Du kan betale via Swipp og MobilePay til 9320 2812

Café Julius i Købnerkirkens underetage har åbent kl. 9.30-14.00. Du kan komme tidligt og købe din morgenmad her eller blive bagefter og spise brunch/frokost.