Gospel Café med TRINITY

Gospelkoret TRINITY synger i Købnerkirken

Gospelkoret TRINITY synger i Købnerkirken 1. november

Søndag 1. november kl. 16.00 kan du i Købnerkirken opleve gospelkoret TRINITY. Claes Wegener dirigerer TRINITY der bl.a. vil synge ‘gospelsalmer’ – gamle salmer med nye gospelmelodier komponeret af netop Claes Wegener. Du får selvfølgelig mulighed for at synge med.

Vi kalder det gospelcafé men det er også en slags koncert eller gudstjeneste! Købnerkirkens præst Jan Kornholt holder en kort prædiken i et nutidigt sprog. Emne for talen er: “Fem gode grunde til ikke at gå i kirke.”

CAFÉ JULIUS holder åbent den 1. november kl. 14.00-19.00. Kom tidligt få nyd en kop kaffe med kage eller bliv hængende bagefter og spis din aftensmad her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *