Et liv før døden

Du skal (også) leve livet før døden

Du skal (også) leve livet før døden!

Efter sidste søndags tema ’kunsten at leve med døden’ er det nu på sin plads at fokusere på livet før døden. Velkommen til en uformel gudstjeneste i Købnerkirken med et aktuelt budskab søndag 18. oktober kl. 10.30. Andreas Højmark Andersen vil prædike og Ingeborg Christa Hansen sidder ved pianoet.

I sin prædiken vil Andreas gøre op med den alt for udbredte misforståelse, at kristendom mest handler om et liv efter døden. Med udgangspunkt i Jesus’ forkyndelse vil Andreas fortælle om at livet før døden er en gave fra Gud som Jesus lærer dig at leve.

Dagens gave på søndag går til Købnerkirkens arbejde. Betal gerne med Swipp/MobilePay: 93 20 28 12.

Café Julius holder åbent på søndag kl. 9.30 til 14.00. Her kan du begynde søndagen med morgenmad eller bliv efter gudstjeneste og spise brunch/frokost.