INFO møder om dåb

Tirsdag 20. oktober kl. 18.00-18.45 eller torsdag 22. oktober kl. 18.30-19.15. Kom en af dagene og hør mere om dåb – hvordan det foregår og hvad meningen er. INFO mødet er både for dig som er døbt, og gerne vil vide mere om hvad det betyder. Og det er for dig, der ikke er døbt og som gerne vil finde ud om du skal døbes eller ej.

Dåb og glæde hører sammen!

Dåben er en gave fra Gud, et tilbud fra Gud om at blive knyttet tættere til ham. Dåben er din mulighed for at sige ja til at være kristen, og vise det for andre. Dåben er en aftale mellem Jesus og dig: Han lover at elske og velsigne dig og du lover at ville følge ham.

Købnerkirken er en baptistkirke. Det betyder bl.a. at dåben er for alle der selv giver udtryk for, at de ønsker at være kristne. Vi døber ikke spædbørn, fordi vi mener, at ethvert menneske fra fødslen er skabt godt og uden synd og derfor ikke behøver dåben. Men senere behøver vi dåben, når vi indser at vi har brug for Gud. Dåb i en baptistkirke sker efter bekendelse af tro på Jesus og ved fuld neddykkelse i vand.

Fra en dåb i Købnerkirken 2012

Der er planlagt dåb i Købnerkirken ved gudstjenesten søndag 8. november kl. 10.30. Selv om ingen melder sig på forhånd, så vil der ved gudstjenesten alligevel være vand i kirkens dåbsbassin og tilbuddet og dåb bliver givet under gudstjenesten. Og emnet for gudstjenesten vil selvfølgelig handle om dåb, sådan at denne gudstjeneste også er din mulighed for at blive klogere.

Har du spørgsmål eller ønsker en personlig samtale om dåb (eller andet) så kontakt Jan Kornholt: Telefon 21 49 44 12 eller e-mail: jan@kornholt.dk

En tanke om "INFO møder om dåb"

1. Pingback: KUNSTEN AT LEVE | Købnerkirken