Kunsten at leve med døden

Søndag 11. oktober kl. 10.30 i Købnerkirken kan du opleve den populære gudstjenesteform ‘Kunsten at leve’. Det er nutidig gudstjenesteform med uformel stil og ny musik og et aktuelt budskab. Amager Gospelkors solister under ledelse af Mads H. Andersen og Nina Luna spiller og synger til den fælles lovsang som består af og medrivende og rørende gospelmusik – med både engelske og danske tekster.

When the storm clouds gather round you And heavy rains descend Just remember that death is not the end

When the storm clouds gather round you
And heavy rains descend
Just remember that death is not the end (Nick Cave)

Jespers mor er død. Bisættelse finder sted lørdag, og ved gudstjenesten på søndag vil Jesper Mølgaard fortælle om ’kunsten at leve med døden’. Det er hårdt når venner og familie død, men det er en nødvendig del af livet, som vi må leve med. Når vi i kirken hører om døden, så er det ikke kun smertefuldt, så er det også med et positivt budskab om kærlighed og evighed. Derfor bliver denne gudstjeneste også fuld af liv og glæde og fest. Kom selv på søndag og hør Jespers personlige oplevelser og det kristne budskabs betydning.

Dagens gave er til MCDS (Multipurpose Community Development Service) der arbejder med nødhjælp i Nepal. MCDS bygger huse og toiletter til ofrene for jordskælvet 25. april. For blot 5.000 kr. kan vi bygge et to værelsers hus med toilet. Du kan betale via Swipp og MobilePay til 9320 2812 Mærk indbetalingen ’Nepal

Café Julius i Købnerkirkens underetage har åbent kl. 9.30-14.00. Du kan komme tidligt og købe din morgenmad her eller blive bagefter og spise brunch/frokost.